Aurinkosuojatuotteiden hankinta on ajankohtaista jokaiseen vuodenaikaan
Asiakkaamme ovat yksityisiä kodinsisustajia, yrityksiä sekä rakennusliikkeitä
Laajasta materiaalivalikoimastamme löydät varmasti mieleisesi vaihtoehdon

Markiisit

Markiisin avulla voit tyylikkäästi suojata terassiasi ja kotiasi auringon haittavaikutuksilta ja sateelta

Markiisi vähentää halutessasi asunnon valoisuutta ja lämpötilaa, eli säästät ilmastointikuluissa. Sen lisäksi kotisi sisustusmateriaalit kestävät kauemmin, kun auringon polttavat säteet eivät pääse haalistamaan niiden sävyjä ja hapertamaan rakenteita.

Valikoimassa on monenlaisia markiiseja, kotikäyttöön saat mm. terassi- ja ikkunamarkiisit. Markiisi antaa kiinteistölle tyylikkään ja persoonallisen ulkoasun ja antaa sinun nauttia kesästä pidempään!

Kaikki markiisit valmistetaan mittatilaustyönä. Sähkökäyttöinenmarkiisi helpottaa ja lisää selvästi markiisin käytettävyyttä ja terassin mukavuutta. Moottoroitu markiisi on erittäin helppokäyttöinen ja toimiva. Yhdellä kaukosäätimen napin painalluksella markiisi kulkee kiinni tai auki. Markiisit on mahdollista saada myös täysin automatisoituna. Tuuli- ja aurinkoautomatiikan ansiosta sääoloista ei tarvitse enää itse huolehtia. Markiisit toimivat itsenäisesti sään ja tuulen mukaan silloinkin, kun et itse ole kotona. Auringonpaisteella markiisi on auki ja estää liiallisen kuumuuden, kun taas liian voimakkaalla tuulella markiisit sulkeutuvat automaattisesti suojellakseen itseään. Täysin automaattinen aurinkosuojausjärjestelmä koostuu seinälle kiinnitettävästä aurinko- ja tuulianturista sekä markiisimoottoriin sijoitetusta vastaanottimesta.
Voit myös tarvittaessa säätää markiisia kaukosäätimellä.

Pyydä ilmainen tarjous

Sähkö
Veivi